Днес беше официалното откриване на предизборната кампания на Бюлетина №14 в Пловдив. То се състоя пред централната поща в града. Събитието се проведе под звуците на бял роял. Кристина Гьошева беше отговорна за прекрасния акомпанимент.

Водачът на листата- Александър Червенков представи част от кандидатите за народни представители от листата на 16 МИР. Той потвърди, че България се нуждае от нов модел на управление и ново начало. “Да започнем да живеем по-достойно. Искаме уважение и орган, който да се бори с корупцията. Да бъдем силни”, категоричен беше водачът на листата в град Пловдив.

Да живеем като нормални хора, в нормална европейска столица. Гласувайте смело, гласувайте отговорно”- това допълни водачът на листата за 17 МИР адвокат Марин Поповски.

На събитието присъстваха и частният предприемач Станю Симеонов и Методи Стоянов, който има дългогодишен опит в социалната сфера. И двамата бяха на мнение, че съвременните българи се нуждат от по-достоен начин на живот и, че пътят към него вече е ясен.

Гражданите на Пловдив, можеха да зададат своите въпроси на кандидатите за народни представители от Пловдив, както и да се запознаят с платформата и основните цели на БНО и номер 14 в бюлетината на партиите и коалициите.

#Бъдете смели.

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>