Целта е превръщането ѝ в политическа партия и участие в следващите парламентарни избори

 

Платформата за директна демокрация “Българско лято” официално започва да работи от 10 август 2020 г.

Тя е създадена и ще бъде подкрепена от Васил Божков .Той я предоставя на българските граждани, независимо къде се намират по света, като алтернатива на досегашното управление и политическа власт. Всички, които искат да участват в дебата за бъдещето на България ще имат възможността да създадат политическа партия, която да участва на следващите парламентарни избори. Програмата на партията ще бъде създадена от самите участници в платформата. Те сами и изцяло прозрачно ще имат възможност да предлагат, гласуват и избират своите лидерите на местно и национално ниво.

Българско лято предлага за пръв път изцяло нов подход за структуриране и развиване на политическата сила и определянето на нейната програма, възможен благодарение на новите технологии.

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
  1. Николай Христов Банков says:

    Аз съм адвокат и публицист. Приветствам всяко политическо движение срещу установената бандитска власт. Написал съм книгата ” Има такава държава”- заглавието беше предизвикано от смехотворното име на партията на Слави Трифонов ” Няма такава държава”. Книгата ми няма нищо общо с неговите претенции за ” реформи”. Понеже ми е неудобно сам да се изтъквам с постиженията си в литературата и публицистиката (издал съм още четири книги) веднага ще я изпратя на посочен от вас имейл адрес и в книжен вариант, ако представлява интерес за политическа подкрепа. Само корицата е достатъчна за предизборен лозунг…Готов съм да сключим договор за разпространението й при посочени от вас приемливи условия.
    С уважение: Николай Банков

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>