Адвокат Светлозар Николов, който е 2 в листата ни в град Варна (03 МИР) на 18 март гостува на Николай Колев в “Делници”.

Аз от 10 години имам обществена ангажираност като експерт за разрешаване на най-тежките обществени проблеми. Реших, че трябва да съм буден гражданин, за да мога да повлияя на случващото се” – категоричен е адвокат Николов.

Не може 46 години никой да не обърне внимание на Аспарухов мост. Това е тежък проблем за Варна и за страната. Нищо не е направено толкова години, липсва желание на местно и на национално ниво.” – коментира вторият в листата.

Ние предлагаме мащабна индустриална зона, която с европейско финансиране може да промени позицията не само на Варна, но и на България в Европа”.

Аз съм адвокат, ние предлагаме нов закон за адвокатурата. Едно демократично общество има определена цел – да има справедливост. Това няма как да се случи, ако няма независими адвокати’’ – допълни кандидатът за народен представител.

В България не е приет закон за фалит на юридически лица. Правата на потребителите трябва да бъдат защитени.

Вторият в листата ни във Варна е убеден, че затварянето на бизнеси е равносилно на унищожение на малкия и среден бизнес.

Никой не говори за подпомагане на бизнеса” – допълни той.

Светлозар Николов е категоричен, че българският народ не вярва, че гласовете ще бъдат правилно отчетени.

Да се обединим обикновени хора с конкретни цели, да се организираме и да съборим партийно-олигархичния модел, който унищожава България” – призова зрителите адвокат Николов.

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ