Шест дни преди парлементарния вот, председателят на “Българско Лято” Борил Соколов участва в диспут по не БНТ, където защити най-важните приоритети на партията.

“Икономическите последици от тази криза са по-големи от здравните. В нашата платформа една от водещите точки е необходимостта да бъдат премахнати именно тези, отговорни самата криза да се задълбочи толкова’’- заяви водачът в 24 МИР.

Борил Соколов затвърди позицията на Българско лято, че не е редно бизнесът да плаща за безхаберието на управляващите към здравната система: “Един от проблемите на българското здравеопазване е, че повечето млади кадри са извън България. Ние работим, за да върнем българите в България”.

На въпросът какво очаква от изборите на 4 април, г-н Соколов беше категоричен, че бариерата от 4% ще бъде премината. “С мен постоянно се свързват хора, които ме зареждат с подкрепа. Ние работим в медийно затъмнение, затова залагаме на онлайн присъствието си”.

Борил Соколов напомни, че партията, която представлява няма да плаща на застъпниците си. “Ние работим с хора, които искат промяна и са там за истината”.

Относно дигитализацията, коментира, че тя е нужна за справяне с корупцията – на този етап повсеместна в България. “Ние сме против фигурата на главния прокурор, не може дадена личност да концентрира толкова много власт в себе си и да не може да се контролира”- коментира кандидатът за народен представител.

Когато стана дума за Васил Божков, Борил Соколов напомни, че все пак господин Божков е човек, който винаги е отделял пари за спорта и културата и това ще продължи да бъде така.

“Ние сме за пряката демокрация, политиците да спрат да работят за себе си, а да работят за народа си” завърши дебата Борил Соколов.

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>