Константин Качулев в "Делници"

Константин Качулев водач на листата ни в 1 МИР – Благоевград гостува в предаването “Делници” с водещ Николай Колев по Евроком.

На на 19 март 2021 г. докторът по социална медицина, мениджър по лекарствена безопасност и магистър фармацевт, г-н Качулев говори за наболели теми като поредния локдаун, полиртическите интереси зад него, тестването на ваксините и Covid-19 кризата и проблемите в здравеопазването ни.

Кандидатът за депутат беше категоричен, че покачването на бройките е започнало тенденциозно януари месец и е вървяло с тренд, който е можел да бъде предвиден от управляващите. “Нашите политици имаха статистиката, с която можеха да предвидят локдауна. Локдаунът беше наложен по политически причини преди изборите- доста голяма част от кампанията се опорочава и тя не може да се провежда нормално. В момента не говорим за здраве дори, по време на брифинга, който обяви локдауна- имаше политически послания, а не такива свързани със здравеопазването”- добави той.

Относно участието на Българско Лято с мандатоносител БНО, Качулев заяви, че не се съмнява в мъдростта на народа и интелекта на българина и хората много добре знаят, че с номер 14 гласуват за Българско Лято. “Ние сме граждани, ние не сме политици, а експерти”- допълни той.

“Ние сме против тези стриктни икономически мерки, които убиха бизнеса. Бизнесът е умрял, нямаме производство, търговията умишлено се убива. Мерките са необмислени, министърът уж има екип, ако не може да се справи, да се маха”- категоричен бепе Констатин Качулев.

Относно политиките на Българско Лято, свързани със здравеопазването, той беше категоричен, че на България ѝ липсва дигитализация и електронизация. “Електронизацията дава прозрачност, ние в момента нямаме прозрачност. Нямаме надзор, надзорът се занимава да хваща фалшиви пари за сватби и кръщенета.”- напомни кандидатът за народен представител.

Г-н Качулев призова хората да бъдат смели на предстоящите парламентарни избори:

“На 3.3.1887 г. е създадена Третата българска държава. Нека на 04.04.2021 г.  да сложим началото на Четвъртата! Преходът ражда само корупция. България има пари, българите нямат пари.”

Водачът в Благоевград напомни, че сегашните мерки имат за цел да изплашат хората и, че те са с политическа цел. “Манипулация след манипулация, локдаунът е закъснял, можеше да бъде предвиден много по-рано. Ние сме експерти, ние можем и сме способни да постигнем това, което сме обещали’’ завърши интервюто си представителят на Българско Лято и бюлетина №14.

 

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>