На 12.03 вторият в  листата за народни представители на партия “Българско национално обединение” /БНО/Светлозар Анастасов Николов даде начало на кампанията в град Варна( 3 МИР). Той представи всички кандидати за 3 МИР, заедно с техните професии и сферите, в които са експерти, като за пореден път стана ясно, че всички хора от листите на БНО не са политици, а хора- професионалисти в своите сфери.

“Нашето основно послание е да призовем България, всички заедно да спрем лъжите и да изградим бъдещето си.”- това сподели Светлозар Анастасов Николов. Инженер Дойчин Ников- водачът на листата за 3 МИР представи основната визия за икономическо развитие на област Варна и България. “Аз ще продължа да се боря и след изборите за района, за цялостното развитие на Варна. Бъдете смели”- така завърши обръщението си инженер Ников.

Да променим модела. Време е за промяна и нека тази промяна да започне от Варна”- с тези думи вторият в листата призова хората да отидат да гласуват на избори 2021 с номер 14 за БНО на 04.04. Той беше категоричен, че пряката демокрация е нужна на България и на българите, за да може да се промени статуквото.

#Бъдете смели

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>