БНО отстъпва изцяло мандата и листите си на „Българско лято“

 

ПП „Българско национално обединение“ ще бъде мандатоносителят на ПП „Гражданска платформа Българско лято“ на предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г. Това съобщиха в съвместно изявление председателите на двете политически сили Борил Соколов и Георги Георгиев.

След като прокуратурата използва всякакви нелепи процедурни похвати, за да осуети участието на „Българско лято“ на предстоящия вот, платформата въпреки всичко ще се включи в него с вече регистрирана политическа сила – БНО.

Много партии се свързаха с „Българско лято“, за да предложат партньорство. БНО бе избрана, защото е политическа сила, която не е участвала досега в управлението и не е уличавана в корупция и задкулисни действия. Тя приема всички възгледи, цели и мисия на „Българско лято“ и отстъпва изцяло мандата и листите си на партията.

„На бюлетините на 4 април ще пише БНО, но ще се чете „Българско лято“ – каза Борил Соколов.

„Ние сме партия, която винаги се е борила срещу статуквото, затова припознаваме целите на „Българско лято“ и заявката на създателят на платформата г-н Васил Божков за смяна на политическия модел“, допълни лидерът на БНО Георги Георгиев и призова последователите си да гласуват за „Българско лято“.

Двамата председатели  насърчиха гражданите да гласуват масово на 4 април, защото само така може да бъде гарантирано противодействие на манипулациите от страна на управляващите и на купения вот.

София, 23 февруари 2021 г.

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ