Председателят на партия “Българско Лято”, кандидат за депутат от ПП “БНО“ и водач в 24 МИР- Борил Соколов беше гост на Илиана Беновска на 13.03 в предаването й “Беновска пита”.

“Смятам, че моментът за промяна е дошъл”- с тези думи започна интервюто си водачът на листата в 24 МИР. Борил Соколов е убеден, че дори да не е той, а други- можещи и знаещи българи – промяната е необратима и тя ще дойде.

“Първо обвинявай и взимай, после се чуди дали има нужното доказателство”- по този начин Борил коментира въпроса на госпожа Беновска относно случващото се с Васил Божков. “България може само да спечели от най-успешния български бизнесмен”- убеден е председателят на партия Българско Лято. Той е уверен, че бариерата от нужните 4% на парламентарните избори 2021 ще бъде премината.

На въпроса на госпожа Беновска относно целта на кампанията, водачът на 24 МИР обясни, че целта е да се стигне до възможно най-много хора – “Ние обичаме да изслушваме хората, повечето предложения в нашата платформа са от хората- след това те са съгласувани с нашите експерти. Пряката демокрация е основата на нашата платформа- хората заслужават референдуми”- това допълни той.

Борил Соколов има 2 деца- ”Нещо трябва да се промени, крайно време е да оставим една по-добра България за децата си”- категоричен беше той.

Към края на интервюто Борил подписа своеобразен договор в студиото на “Беновска пита”, като обеща, че ще запази честта и достойнството си в политика, иначе ще подаде оставката си. “Нямам какво да крия, обикновен гражданин съм, работил съм на договори, не съм се занимавал с нищо незаконно, няма от какво да ме е страх”- каза той.

Борил Соколов призова хората да не продават гласовете си, защото бъдещето на България не струва 50 или 100 лева.

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ