„Младо лято“ ще подкрепя и развива идеите на млади новатори в политиката

След редица запитвания от симпатизанти на „Българско лято“ за учредяването на младежка организация към гражданската платформа, тя вече е факт. За нейн председател е избрана Вероника Тодорова, а заместник-председател ще бъде Тихомир Манев, водач на листа на предишните избори.

По време на работната среща в Дубай между Васил Божков и ръководните органи на партията бе взето решение за учредяване на младежката организация. Лидерът на „Българско лято“ е убеден, че именно младите хора са носителите на промяната.

 „Не е вярно, че младите хора не се интересуват от политика. Истината е, че липсата на прозрачност и достоверна информация демотивира голяма част от връстниците ни. Това, обаче, мотивира нас, членовете на „Младо лято“ да работим за промяната.“, сподели Вероника Тодорова по време на учредяването на организацията

Тя призова за споделяне на идеи и инициативи, които организацията с радост ще подкрепи.

Припомняме ви, че всеки може да сподели своите предложения за политики на страницата ни тук: https://gpbl.bg/suggestions


Каним всички наши членове под 30 г., които имат желание да се включат в младежката организация, да ни пишат на [email protected] или на официалната Facebook страница на партията.

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ