Какво се случва, когато една партия, представяща се за „Новото, моралното и другото“ реши, че е напълно нормално да управлява България и то с 657 829 гласа при най- ниската избирателна активност от десетилетия?

Парадоксално е, че почти всички останали са съгласни с това и водят безпринципни преговори в подкрепа на едни 65 депутата

Свидетели сме на едно „парламентарно безумие“, което, колкото и да сме вярвали в промяната, сме длъжни примирено да се съгласим, че за нашите ширини е почти нормално.

Тошко Йорданов упреква министър, че бил неморален, аз пък призовавам всички разследващи медии, журналисти и институции да направят ревизия на всички фирми на Станислав Трифонов (Слави), на всички сценаристи около него, на охраната му, на Виктория Василева и да се оповестят публично с какъв предмет на дейност са били фирмите и най- важното КОИ са били техните бизнес партньори?

И понеже темата за морала беше повдигната – бих искал да питам медиите:

 • Коя е Виктория Василева?
 • Била ли е Народен представител и преди, от кой район е избирана, от коя партия и в кои години?
 • Коя е партийната координаторка на 24 МИР – София Илиана Маринова?
 • Беше ли тя дясна ръка на Сивия Кардинал от времето на НДСВ Димитър Диманов?
 • Разпределяше ли същата финансови средства по време на Референдума от името на същия Димитър Диманов и неговото сдружение “Днес”?
 • Откъде идваха тези пари?
Нека поговорим малко и за “Изчегъртването” и връзката  с ДПС…

Като един обикновен гражданин аз държа да зная отговорите на още някои въпроси:

 • Каква е разликата между ГЕРБ и ДПС и защо ще „изчегъртвате“ само ГЕРБ, но не и ДПС?
 • Да не би Делян Пеевски да е бил депутат от ГЕРБ?
 • Да не би Сотир Цацаров, Иван Гешев и още много под тях да са били протежета на Бойко Борисов?
 • На разговори с Доган може, но с Бойко –  не?
 • Кое е по-голямото зло за България, г- н Тошко Йорданов?
  Бойко Борисов, който бе създаден и протежиран от ДС и Доган или самият Доган, който разпределя порциите на властта от над 20 години, който слага и сваля правителства, който създава омраза между Българи, Турци и Цигани, който дирижира всичко в България и за когото Слави Трифонов многократно е заявявал, че е най- добрият политик в нашата мила Родина?

Ние от ГП Българско лято сме наясно, че няма да искате подкрепа от ДПС, както и че нямате нужда от нея, защото самите вие сте ДПС и Доган ще продължи да управлява чрез вас. Но дали и народът е наясно?

Наясно сме, че Слави Трифонов няма нищо общо с тази партия, както и че никога не е имал, наясно сме, че сте поредните “Спасители” на които трети личности и държави ще диктуват.
И накрая ще завърша с един апел към малкото чисти хора, които станаха депутати от листите на ИТН:
Не позволявайте да бъдете употребени, спрете да мълчите, не слугувайте на чужди интереси, не се превръщайте в натискачи на бутончета и покажете, че Царят е гол, защото хората няма да простят отново и после ще бъде късно…

 

Иван Иванов

Българско лято – Плевен


Иван Иванов е отговорник на Българско лято за област Плевен и водач на листата на партията в предсрочните парламентарни избори на 11.07.2021 г. Бакалавър по Начална и Училищна Педагогика.
Един от малкото борци за справедливост в Плевен, Иван Иванов участва активно в борбата срещу корупцията в областта и защитава правата и интересите на своите съграждани. 
Сред значимите му прояви са 12 подадени сигнала в последните 5 г за корупция в Държаваната и Общинска администрация, иницииране на три подписки по значими местни проблеми, организирането на три кръгли маси с управници от администрацията, както и на десетки протести в името на гражданите.
Иванов е и председател на сдружение “ Героите на Дойран”, чиято инициатива е успешното издигане на паметника на 9-та пехотна Плевенска дивизия в центъра на Плевен.

 

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ