IQ Test | Платформа за предложения

3 коментара

 • Niki iontchev каза:

  Преполагам, че вие сте се подложили на такъв преди да направите вашето. Между другото, засега няма доказателства в практиката на пряката демокрация твърдението ви да е близо до истината. По -скоро има достатъчно примери за нуждата от IQ тестове на посредниците на избирателите в прилагането на представителната демокрация.

 • Петър Безухов каза:

  Петрова, напълно съгласен съм с вас, по-рано бях предложил подобна идея за реализиране.
  Тъй като, подобно на Вас, бях потресен от идеите, които се дават тук и си направих експеримент: няколко предложения, които действително могат да се приложат и да бъдат полезни и няколко предложения, които са абсурдни, но са в унисон с настроенията тук.
  Резултат: за първите предложения – 0 подкрепа;
  За идея тип “Народен съд” – десетки въодушевени “палчета”.

 • Андрей Куртенков каза:

  Точно това с айкютеста е безсмислица, но съм удивен от преобладаващо малоумния тон на предложенията. Свързвах големи надежди с тази платформа, мисля и че започна добре, но сега гледам че е налазена от откровени кукувци.
  Не подлагам на съмнение ползата от пряката демокрация, но нека не повтаряме наново цялата човещка история – има си натрупан огромен опит, има си наука за управлението, и пр., както всичко друго на този свят и това е въпрос на баланс.

Коментирай