Национализация на сектора - Платформа за предложения

8 Коментара

 • Чавдар Баев каза:

  Имате абсолютното ми съгласие въз основа на професионалната ми практика. Енергетиката ни, има нужда от национализация и централизирано управление за да бъде самостоятелна и не зависима от чуждестранни инвеститори(включващи български олигарси) с “външен капитал” с цел инвестиции, контрол и печалба от енергетиката удома.

 • Петър Безухов каза:

  Напълно несъгласен с Вас. Аргументите накратко:
  https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX:32019L0944
  Единственото, с което можете да ми опонирате е излизане от ЕС (да се върнем на ниво 2007) и след това да извадим още 63 г., за да стигнем до 1944 г.

 • Петър Безухов каза:

  Напълно несъгласен с Вас. Аргументите накратко: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX:32019L0944 Единственото, с което можете да ми опонирате е излизане от ЕС (да се върнем на ниво 2007) и след това да извадим още 63 г., за да стигнем до 1944 г.

 • Петър Безухов каза:

  АБЕ КАКВА Е ТАЗИ ЦЕНЗУРА, КАК ЩЕ МИ МИНАВАТ КОМЕНТАРИТЕ ПРЕЗ МОДЕРАТОРСКИ ПРЕГЛЕД???
  Вие диктатура ли искате да наложите или какво?
  Честита неделя!

 • Петър Безухов каза:

  Напълно несъгласен с Вас. Аргументите накратко: https:// eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX:32019L0944 Единственото, с което можете да ми опонирате е излизане от ЕС (да се върнем на ниво 2007) и след това да извадим още 63 г., за да стигнем до 1944 г.

 • DRAGOMIR DOBREV каза:

  Не трябва държавата да се меси в енергетиката, защото има неща, които държавата пари много добре , и които изобщо не се справя. Държавата ограничава иновативността и не позволява да се правят напредъци особенно при толкова задълбочена сфера като електричеството и енергетиката. Според мен трябва да има много повече фирми, доставящи енергия. Повече конкуренция, повече иновация!

Коментирай