Посолства в чужбина - Платформа за предложения

1 Коментар

  • Николай Николов каза:

    Ще споделя личен опит от Българското посолство в Берлин. Често съм бил там и често съм ползвал почти всички услуги, които предлагат на сънародниците ни в Германия. Аз лично съм останал с точно противоположното впечатление от организацията на работата им, а именно, че не им се работи много много. Никога не срещнах усмихнати и услужливи служители, освен портиера. Въпросните държавни служители определено не изглеждаха преуморени, не си даваха зор и нямаха вид на едвам смогващи. Освен това ползват жилища директно до сградата на Консолството и не им се налага да пътуват до работа, като всички други жители на Берлин. В моя подкрепа посочвам странно краткото им работно време, директно от интернет сайта. Не забравяйте, че имат и почивки!

    Приемно време за клиенти на консулската служба: Понеделник, вторник, четв. и петък – 09:00 – 12:00; Сряда – 12:30 – 15:30
    На телефони 089 17 11 76 14 и 089 17 11 76 15 предварително се запазва дата и час за заверки на пълномощни и декларации, и за прием на заявления за временни паспорти.

    Аз предлагам, вместо да се назначават още хрантутници, просто да им се удължи работният ден с 1 час и така да работят на половин работен ден. Математиката показва, че ще си увеличат КПД с цели 33%.

Коментирай