Връщане на Васил Божков и Цветан Василев без да бъдат арестувани - Платформа за предложения

4 Коментара

 • Dochka Marinova каза:

  Да за да има подкуп ,първото престъпление е искането на такъв. Подкрепям връщането и не само на тях,други избягаха за да запазят живота си. Някой оцеляха по чудо. И съда – правителство трябва да гарантират живота им. Може да направят една лустрация на последните 10 години след като се изявяват като правораздавателни . Да се покажат всички притежатели на акции в златодобива. Кои са българските акционери ?

 • Димитър Бялков каза:

  Интересен въпрос, обаче едва ли някога ще научим отговора от тези управляващи 😉 Найстина има доста хора избягали точно поради същите причини но за тях не се говори медийно пък и да се говори, то на нашите медии незнам кой се доверява. Най-много ме дразни факта че всеки се прави на луд от думата подкуп все едно такова нещо никой не е чувал и виждал в България, пък едва ли има човек на който да не е искан подкуп било то 20лв или 20 милионна, и да почти всеки е давал подкупи иначе се вижда какво следва. Аз предлагам тези хора да се върнат без да бъдат задържани, тъй като има голям обществен интерес, и също за да могат да разберат онзи които искат подкупи че ще има последствия за техните действия. А пък ако те са виновни нека те си понесат отговорност за действията но да бъде доказано а не решили двама трима дебелака и край.

  • Руслан Кенаров каза:

   Изцяло Ви подкрепям, г-н Бялков. Надявам се българските избиратели да ни гласуват и дадат своето доверие. Така ние ще сме в състояние да осигурим безпроблемното връщане на нашия лидер г-н Божков и банкера Цветан Василев, както и на други български граждани незаконно прогонени от Хунтата от България. Уверявам Ви, това ще ни бъде първата задача!

 • Кристиян Крумов каза:

  Самия факт , че г-н Божков беше освободен от властта в Дубай , говори само едно , а именно , че обвиненията срещу него са несъстоятелни , както и факта , че молбата за екстрадация също не беше уважена по същите причини , а именно липсата на такива . Всички знаем строгостта на законодателството в Дубай и
  подобна тема нямаше да съществува , ако в България имаше адекватна и независима журналистика.

Коментирай