Задължителна църква в неделя - Платформа за предложения

4 Коментара

 • Мирослав Стефанов каза:

  Подкрепям това предложение, но това значи че трябва всеки гражданин задължително да почива в Неделя, както Бог е почивал.
  С това ще се нанесът сериозни загуби на работодателите.

 • Петя Петрова каза:

  Според вас Христос,чрез здължаване и наказания ли е приобщавал хората?А не стои ли в основата на Християнството правото на свободния избор?
  Принудата за посещение на Божи храм,би била противна и на самия Бог!

 • Андрей Куртенков каза:

  Ние, пастафарианците, имаме три почивни дни, понеже нашият Бог – Летящото Спагетено Чудовище – е създал света за четири дни, след което три дена си е почивал – ето защо, редно е за нас да важи четиридневна работна седмица (при запазване на пълния размер на трудовото възнаграждение) – иначе би било налице грубо погазване на свещените ни религиозни права, гарантирани от Конституцията на РБ, Закона за вероизповеданията, Кодекса на труда, и куп международни нормативни документи.

 • Пламен Темелков каза:

  Едно съвременно общество за да бъде толерантно не трябва да бъде изградено върху вероизповедание. Вероизповеданието или липсата на такова е личен и индивидуален избор, който не трябва да има отношение към обществените дейности. Българския народ има нужда да се стреми към знание, да търси истината и да работи за прогрес и напредък. А всичко това е възможно с правилни морални и хуманитарни ценности.

Коментирай