Закрила на децата от родители сектанти - Платформа за предложения

3 Коментара

 • Petko Petkov каза:

  Освен това нито стратегии за детето, нито други конвенции и споразумения биха адресирали тези проблеми, затова е нужно да се предприемат мерки на държавно ниво.

 • Nikola Donev каза:

  Може дори да се направи един референдум за това. За да може всякакви евентуално бъдещи протести на сектанти да нямат тежест пред гласовете на целият народ.

 • Антонио Тотев каза:

  Правото на родителите да обучават децата си в къщи не бива да се отнема. Много интелектуалци в чужбина предпочитат да се занимаят лично с обучението на децата си. Важното е да се спазва прогпамата на МОН.
  За сектантските отклонения трябва да има строги мерки като най-крайната да е отнемане на детето за да се избегнат психическите и емоционални вреди над младите индивиди.
  Лично имах ” удоволствието” като ученик да получа БКП мозъчната промивка (до 89-та год) и затова съм силно против всякакви мозъчни промивки, та дори и прекалено патриотичните. Много често социалната и семейната среда нанасят силни поражения над подрастващите, от които в последствие възрастните индивиди страдат, в доста случаи без дори да го осъзнават.

Коментирай