Защо ни е необходим Европейски здравен съюз? - Платформа за предложения

3 Коментара

 • диана димитрова каза:

  Българските здравни застрваховки не се приемат никаде другаде освен в България. Всеки комуто е нужно лечение извън страната трябва да си набави ,адрес,банкова сметка и да заплаща здравните си осигуровки в дадената държава,за какъв здравен съюз говорим!
  За пандемията вече се разбра ,че нито една държава членка не желае американските генетични ваксини и то не само защото не са в наличност,Германия вече купува патента на Спътник за производство ,въпреки Брюксел.
  …….БАН е на път да произведе своя ваксина,без спонсориране от държавата…
  Трябва да се обърнем първо на вътре,а след това на вън!!!

 • Деян Бузин каза:

  ЕС и НАТО.. Бухалките на робовладелците за желания глобализъм чрез заличаване на всяка една национална идентичност. Новият световен ред. Едно световно правителство, една система за тотален контрол.. на робите. Ако трябваше да бъде така дали щяхме да сме създадени различни и да бъдем такива хората? Красотата е в нюансите, не е нито само в черното или само в бялото, или пък само в двете..

 • Андрей Куртенков каза:

  Глупости, в какво отношение сме видели полза от европейската интеграция, че баш в здравеопазването, дето (заедно с енергетиката) е най-мафиотизираната система, ще е добре за нас?
  Да не говорим и че актуалната пандемия е явление не медицинско, а политическо.

Коментирай