С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели условията по-долу.

Платформата за пряка демокрация на Българско лято и настоящият уеб-сайт са собственост на ПП “Гражданска платформа Българско лято”.

С попълването на регистрационните форми за участие като член, доброволец или симпатизант, Вие декларирате, че сте пълнолетен български гражданин, споделяте мисията и целите на ПП “Гражданска платформа Българско лято” и се съгласявате да получавате релевантни материали за събития, новини и актуална информация за платформата.

 

Политика за поверителност и защита на личните данни

Настоящата Политика за поверителност и защита на личните данни урежда начина, по който „Българско лято“ (ПП “ГП Българско Лято”), събира, обработва и съхранява личните данни, в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни на Република България, „Общия регламент относно защитата на данните” – Регламент (ЕС) 2016/679 и други нормативни български или международни актове.

Поверителността на информацията за нашите потребители е наш основен приоритет. В качеството си на администратор на лични данни и в съответствие със законодателството и добрите практики, ние прилагаме изискваните технически и организационни мерки за защита на личните данни на физическите лица.

Настоящата Политика за защита на личните данни („Политика”) се издава на основание  на Закона за защита на личните данни и подзаконовите му актове, („Българско законодателство”), и на Общия регламент относно защитата на данните – Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).

Българското законодателство и GDPR предвиждат правила за това как събираме, обработваме и съхраняваме лични данни.

ПП “Гражданска платформа Българско Лято” носи отговорност и е в състояние да докаже, че спазва основните принципи, свързани с обработката на лични данни.

Настоящите условият могат да бъдат актуализирани, чрез изменяне и допълване на политиката за защита на личните данни по всяко време в бъдеще, когато обстоятелствата го налагат.

Настоящата Политика за бисквитките (cookies), урежда начина, по който ПП “Гражданска платформа Българско Лято” използва бисквитки или подобни инструменти на сайта gpbl.bg

Цялата обработка на лични данни се извършва в съответствие с принципите за защита на данните, посочени в член 5 от Регламент (ЕС) 2016/679. Нашите политики и процедури имат за цел да гарантират спазването на тези принципи.

Във връзка с обработката на Вашите лични данни можете да се свържете с нас на следния адрес:
гр. София, ул. „Московска“ № 43 или на [email protected]

Политика за „бисквитки“ (cookies)

Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтът може да запише на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт. Бисквитката ще помогне на сайта или на други сайтове да разпознаят вашето устройство следващия път, когато го посетите. Web beacons или други подобни файлове могат да правят същото. Използваме термина бисквитки в тази политика, за да назоваваме всички файлове, които събират информация по този начин.

Моля да запомните, че ако решите да спрете бисквитките, някои секции от нашия сайт може да не работят правилно.

Бисквитките, които използваме са анонимни и не съдържат никакви лични данни.

Повече информация за това как бизнесът използва бисквитките можете да прочетете на www.allaboutcookies.org

Ако имате някакви въпроси по отношение Политика за бисквитки, свържете се с нас на посочения адрес за връзка.

Авторско право

Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторското право на ПП “Гражданска платформа Българско Лято” с всички запазени права и законни последици.

 

За допълнителни въпроси – свържете се с нас

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ