[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=RS7NiL8bcnM[/embedyt]

 

Доктор Едуард Фадел, част от Националния Съвет беше на гости в предаването “Делници” на 24 март.

Аз настоявах да вляза в партията. Дълги години съм живял в чужбина. Около 25-30 години. За 30 години България успя да се върне 50 години назад.” – сподели доктор Фадел.

Като човек, който е живял в чужбина той е сигурен, че българите в чужбина искат да се приберат, но обстановката в България не позволява те да поддържат същия стандарт на живот, както навън.

Важно е да се правят проекти с българите в чужбина. Държавата да бъде до тях” – коментира представителят на “Българско Лято”.

Доктор Фадел засегна и наболялата тема за здравеопазването, като напомни, че здравеопазването е процес, който трябва да се поддържа през целия живот на човек. “Здравеопазването не е само лечение. Там влизат много профилкатични дейности, на които държавата трябва да бъде покровител, за да може всички граждани да имат добро психическо и медицинско здравно състояние” – каза доктор Едуард Фадел.

Клиничните пътеки на са най-добрият начин, по който да се контролират парите. Контролът, който се налага в болниците в чужбина е незаобиколим от хора, които биха искали да извлекат финансова фолза от този процес” -допълни експертът.

Това, което ние предлагаме е нова система, която да изкорени корупацията, бюрокрацията и да бъде в полза на народа” – така коментира платформата ни доктор Фадел.

“Господин Божков винаги държи на думата си. Ние сме екип предимно от млади хора, които искат да помогнат на държавата си. Ние сме квалифицирани да свършим тази работа” – сподели той.

Като член на Американската Асоциация по Медицинска Марихуана, доктор Фадел е убеден, че ползите от медицинския канабис са много.

Вижте, тук говорим за намаляване на болките и симптоми на ревматоиден артрит, намаляване на болките ракови заболявания и множествена склероза. Доказано е, че това е обезболяващо средство, противоалергично и спомага за излизане от депресивни състояния. Става дума за контролирано производство на медицински канабис в над 15 държави в Европейския Съюз.” – категоричен е доктор Едуард Фадел.

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ