[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=wlwdHSM0Mgw[/embedyt]

 

 

Инженер Руслан Кенаров номер 3 в 26 МИР от листата ни беше гост в предаването “Делници” по Евроком на 22 март – денят на водата.

Той говори за проблемите във водния сектор и предложенията, които “ПП Гражданска платформа Българско Лято” има заложени в програмата си.

“Интересно съвпадение е, че когато станах член на партията на господин Божков, бях освободен от държавната длъжност, която заемах. В момента в министерството е останал един хидроинженер.’’ – каза господин Кенаров.

Най-големият проблем на водите в България е разпокъсаното им управление- разделено между няколко държавни ведомства. Това започна от 1999, когато беше закрит националия съвет по водите” – категоричен беше хидроинженерът.

“Нашето предложение е да създадем държавна агенция към министерски съвет за единно управление на инфраструктурата във водния сектор” – допълни той. Кандидатът за народен представител от 26 МИР е убеден, че на България и трябва нов закон за водите, защото сегашният е претрупан и разбъркан.

“Нека хората гласуват за партията на господин Божков с номер 14, защото аз съм доайенът там, но повечето останали хора са млади, честни, усмихнати и с голямо желание да си върнем държавата” – обърна се към зрителите инженер Кенаров.

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ