Да спрем популяризирането на ирационални решения - Платформа за предложения

5 Коментара

 • Niki iontchev каза:

  Г-н Безухов,
  Целта на тази платформа е възможноста гласът на българските граждани да бъде чут. Времето на шаманите и врачките, смятащи се за по-умни от гласоподавателите безвъзвратно отминава. Живеем в информационна епоха, в която информацията е на една ръка разтояние от всеки от нас и всички правим избори постоянно с едно докосване на пръста. Експертите подпомагат гражданите с информация и експертиза, но суверенът са те, а не шепата избранници, подменящи и изкривяващи волята на избирателите.
  Много скоро на сайта на Българско Лято ще стартираме серия образователни статии на тема пряка демокрация. Предполагам информацията ще бъде полезна за всички. Заповядайте за коментари под статиите.

 • Маринетка Бингова каза:

  Всички сме свободни граждани и който не вижда смисъл в тази платформа нека да не я използва. Предлагам да бъдем позитивни . В управлението има много ефективен метод наречен “Мозъчна атака”. Всъщност тази платформа е една съвременна дигитална форма на мозъчна атака…Полезни са всички идеи, дори да са нелогични, доста смели, неприложими, откровено тъпи, вече осъществени или просто плагиатствани…Те показват в каква посока мислят хората, какво искат, какви са им проблемите… Те са форма на мислене…А можем ли да мислим , значи малко поне сме се освободили от страха и заприличваме на граждани. Хората не са глупави! Много моля…Не всеки има дар слово и перфектно образование, но знае какво иска и дори да го изрази с думи прости- това е все пак гражданска позиция, която е ориентир за управленците, които пишат политиките. И като ги пишат да не мислят за себе си и да гледат звездите…А ако господин Безухов иска диспут за това дали има тук хора прочели повече от 2 статии-нека да заповяда да се свърже с мен ако му стиска, та да премерим сили кой колко знае, може и колко е чел…

 • Стилян Стоянов каза:

  Тъй, като сте засегнали мое предложение като “ирационално”, “глупаво” и “неаргументирано” бих бил щастлив да предложите нещо по-добро и по-аргументирано. Ако имате някакви идеи може да ги споделите и да дискутирате другите. В крайна сметка това е идеята на платформата – да се обсъждат идеи и предложения. Предвид развитието на обществото ни и липсата на качествено обслужване в която и да е сфера и липсата на квалифицирани кадри е належащо обучението на такива кадри в техникуми. Друг въпрос е че много хора винаги ги е мързяло и вечно са черногледи.

 • Петър Безухов каза:

  Да, много ще се радвам да се свържа с Вас. Как бих могъл да Ви открия?
  Нека разменим няколко думи за пряката демокрация.

Коментирай