Марихуана - Платформа за предложения

8 Коментара

 • Тодор Димов каза:

  До преди известно време бях много против марихуаната или канабис Оказа се че съм бил подведен и най вече не бях чел за какво става въпрос Това е растение не само за лечебни цели Предназначението е много широко в промишленоста и фармацията Има над 5000 начина за неговото приложение Сега вече съм твърдо ЗА

 • Весела Романова каза:

  За медицински цели , лечение с марихуана.

  • Катерина Петкова каза:

   И после дрогирани се качват зад волана 🙂 И ще има още случаи като с Милен Петков 🙂

   • Martin Nikolaev каза:

    Дрога е това което ти го предписва личния лекар. Дрога е също и антидепресантите които не малка част от хората взимат, и които са по-опасни дори и от алкохол ако си зад волана. Всъщност хората които пушат са далеч по-внимателни и каращи бавно от тези които са на алкохол или по-тежки наркотици.
    Второ, при евентуална легализация, контрола върху качеството ще е в пъти по-голям, като крайния продукт ще е чист био канабис, няма да е пръскан с всевъзможни химикали и смесван с други наркотици.
    Трето, много хора които пушат ще са по-спокойни, като цяло много хора ще са по-спокойни, както казах в началото немалка част от народа приемат антидепресанти, евентуална замяна с канабис ще е много по-здравословна в дългосрочен план за пациента. Моля ви, направете дори минимално проучване по темата преди да мислите и говорите първосигнално, много е тъжно, че толкова много хора все още мислят марихуаната за нещо лошо, че дори и дрога, а се блъскат с всевъзможни лекарства и синтетични витамини (уж за да са по-здрави), няма нищо по-полезно от природната медицина 🙂

 • Boyko Borislavov каза:

  Вие луди ли сте, ако се разреши ще бъде ужасно….сега се качват дрогирани зад волана и убиват хора….а после не ми се мисли…ще има постоянно дрогирани по улиците, зад волана и къде ли още не….като почнат да убиват…кой ще носи отговорност, като почнат да крадат кой ще носи отговорност….??????? Замисляте ли се ?

  • Тодор Танев каза:

   Тогава да се забрани свободната продажба на алкохол. Да се направи както в някои северно-европейски държави. Да се затрудни максимално!
   И ако се замислите …. марихуана в магазин … излизаш с касова бележка … за няколко години от данаците ще е погасен външния ни дълг!
   Тези пари така или иначе отиват горе (при процентите от обществените поръчки).
   Аз имам друга идея това което може да расте в саксия го оставете …. ами мосово пре-дрогиране с мета-амфетамини (който е по лесно да си вземеш от кутия цигари ). ДЕЦА между 13-17 лежат масово по комуни!!!
   За мен трябва хванат ли те да разпространяваш наркотици ..10години за здрасти !Дори и за малко количество , ако се докаже че е за разпространение . О бела Чао 🙂

 • Костадин Георгиев каза:

  Твърдо против!

 • Христо Георгиев каза:

  Категорично против това е опиат който във времето си на действие прави хората неконтролируеми. Трябва да си остане както е до сега за медицински цели с строг контрол върху личните лекари. Не ни трябва в ситуацията в която се намира обществото легализиране на подобен продукт. Да лекарите изписват опиати но на пациенти с заболявания като Епилепсия при която се приема Диазепан.

Коментирай