Уеднаквяване на щатните разписания в държавната и бюджетна администрация - Платформа за предложения

1 Коментар

  • Андрей Куртенков каза:

    Ох, бях се уплашил, че тука само малоумни предложения вече се пишат, ето една сериозна тема.
    Значи – въпросът е, както се казва, сложен и комплексен, ясно е, че ситуацията следва да се промени, но трябва внимателно да се обмисли в каква посока.
    Като първи и най-логичен възможен път бих посочил периодичните атестирания, които се правят по всевъзможните държавни и общински структури (и то не само не тези, които имат статут на държавни служители) – в момента, мисля мога спокойно да обобщя – навсякъде, тези атестирания са една досадна и отнемаща много време процедура, почти винаги с предопределен край. А ако искаме работещи и ефективни държавни институции – задължително трябва отново да ѝ ндъхнем живот. Много дълъг разгоор е как точно, още повече, че си има специфика на разните държвни и общински структури.
    Както и да е – ето такива предложения нека виждаме тук, по които може да се обсъжда и говори сериозно – а то затова няма и голям интерес от нормалните хора към тази чудесна инициатива – защото почти всички предложения са разни откровени малоумия – ми, ще влезне нормален човек, ще погледне – и повече няма да стъпи в този сайт. Съжалявам, ама направо психиатричен проблем си е, човек да си мисли какво велико откритие е направил, примерно, като изрежда колко и къде двупосочни тунели (плюс жп-линия) трябва да направим или пък кави заводи трябва да построим (кой да ги построи???? – и що никой не се е сетил досега????) и др.под. щуротрески.

Коментирай