Вдигане на качеството на храните - Платформа за предложения

4 Коментара

 • Андрей Куртенков каза:

  Абсолютно невъзможно е страна-членка да забрани хранителни добавки, разрешени на общоевропейско ниво – веднага ще последва предупреждение от ЕК и после ще сме осъдени от съда в Люксембуг с всички негативни последствия.

  • Стилян Стоянов каза:

   Направо съм шокиран, как може да съществува Регламент на ЕС, който легално да ни трови и ние да не можем да ограничим боклуците в храната. РЕГЛАМЕНТ (ЕО) № 1333/2008 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 16 декември 2008 година относно добавките в храните.

  • Simona Pavlova каза:

   В абсолютна грешка сте,всяка държава може да прави и променя в името на народа си ,здравето и културата на хранене.Проблем е не ЕС,а процентите и подаръците от корпоративните приятели,към властимащите и лобитата ,които се допускат в Парламента!Много държави забраниха палмовите мазнини и хидрогинираните.Оцветителите са под строг контрол.А тук всяка майка бута на детето си в устата червен или син захаросан продукт.Не захарта е пролема а съединението и отровата с която е скрепена,но…много ниско ниво на компетентност в контролнте органи и списващи законите!

 • Elka Popova каза:

  Ако имаше кой да отиде на съд, за да опази народа си – представяш ли си колко неща щяха да са променени в директивите на Евросъюза? Докато няма осъзнаване, че държавите членки нямат нужда от съюза, а обратното, така ще се кара. Нека да оставим на хората искащи алтернатива да поставят тези предложения. В крайна сметка, повечето онкологични заболявания в Европа се получават от качеството на храната и водата.

Коментирай