Idva-Bulgarsko-Lyato

Гражданска платформа „Българско лято” ще участва самостоятелно – без коалиции и без мандатоносител – на предстоящите на 11 юли избори.

От днес започваме и набиране на подписите, нужни за регистрация. Имаме само няколко дни, в които всеки българин може да подкрепи нашето участие в изборите.

Това може да стане в централата на партията в София или в офисите ни в страната или чрез областните ни координатори.

Нашите съграждани, пребиваващи в чужбина, могат да изтеглят списъка от тук и да го изпратят с куриер до централата ни в София на ул. „Московска“ 43.

Ще продължаваме да развиваме приоритетните си политики и да настояваме за наказателна отговорност на хунтата и затвор за тези, докарали България до трета национална  катастрофа.

Кампанията ни е отворена за идеи, а за да гарантираме честността на вота ще разчитаме на всеки отговорен човек, желаещ да стане застъпник в изборния ден. На изминалите избори, заради хватките на прокуратурата, бе забавена регистрацията на партията и в последния момент се наложи да участваме с мандатоносител. Социолозите и медиите на статуквото също ни скриха от хората и чак в средата на изборния ден се принудиха да забележат, че съществуваме.

На 11 юли партията ни ще се яви с ще с името „Българско лято”, продължавайки да защитава принципите на пряката демокрация и да чува всеки глас.

„Българско лято“ и Васил Божков влизат в предстоящата предизборната кампания с ясна цел: да отрежем пипалата на октопода и да върнем държавата на нейния народ.

На 11 юли идва Българското лято.

 

СПОДЕЛИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Comments are closed.